Binnen 72 uur aan het werk of personeel voor je bedrijf? Wij helpen je graag!

Bij Accoord Venlo staan onze werknemers centraal. Wij geloven in de kracht van onze mensen en zijn trots op de bijdragen die zij leveren aan bedrijven in heel Nederland. Of je nu al deel uitmaakt van ons team of overweegt om via ons aan de slag te gaan, we zijn hier om je te ondersteunen en te begeleiden op je carrièrepad.

Persoonlijke Begeleiding

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Ons team van ervaren consulenten neemt de tijd om je te leren kennen, je vaardigheden in kaart te brengen en je carrière-ambities te begrijpen. Samen vinden we de perfecte baan die bij jou past.

Diverse Werkmogelijkheden

Bij Accoord Venlo heb je toegang tot een breed scala aan vacatures in verschillende sectoren, waaronder logistiek, administratie, techniek, productie, en meer. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke functie, een parttime baan of een vaste positie, wij helpen je de juiste match te vinden. We hebben mogelijkheden door het hele land, zodat je altijd dichtbij huis aan de slag kunt.

Opleidings- en Ontwikkelingsmogelijkheden

Wij geloven in groei en ontwikkeling. Daarom bieden we diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden aan om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen. Of je nu je kennis wilt uitbreiden of een nieuwe richting op wilt, wij ondersteunen je daarbij.

Eerlijke Beloning

Bij Acco0rd Venlo zorgen we voor een correcte en tijdige uitbetaling van je salaris. Daarnaast houden we ons aan de cao-afspraken en zorgen we voor goede arbeidsvoorwaarden. Jouw inzet en hard werk worden eerlijk beloond.

Hoe te Starten?

Stap 1: Inschrijven

Het begint allemaal met een eenvoudige inschrijving. Neem contact op met ons voor meer informatie of vul het formulier in!

Vacatures Matchen

Op basis van jouw profiel en voorkeuren zoeken we naar de beste vacatures die aansluiten bij jouw vaardigheden en ambities. Dankzij ons uitgebreide netwerk door heel Nederland kunnen we je snel aan een passende baan helpen.

Aan de slag!

Zodra we een match hebben gevonden, begeleiden we je door het hele proces, van sollicitatie tot contractondertekening en verder. We blijven beschikbaar voor ondersteuning en advies gedurende je werkperiode.

Bij Accoord Venlo staan we altijd voor je klaar. Samen bouwen we aan jouw toekomst.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die Accord Venlo voor jou kan bieden!