Binnen 72 uur aan het werk of personeel voor je bedrijf? Wij helpen je graag!

Privacyverklaring Accoord Venlo Uitzendbureau

Accoord Venlo Uitzendbureau hecht veel waarde aan de privacy van haar kandidaten, flexwerkers, medewerkers en andere betrokkenen. In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe Accoord Venlo Uitzendbureau omgaat met persoonlijke gegevens en voldoet aan de wettelijke vereisten, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

1. Verzamelde gegevens

1.1. Accoord Venlo Uitzendbureau verzamelt en verwerkt persoonlijke gegevens van kandidaten, flexwerkers, medewerkers en andere betrokkenen voor werving- en selectiedoeleinden, personeelsbeheer en administratie. Dit omvat onder meer contactgegevens, CV’s, opleidings- en werkervaringsgegevens, identificatiegegevens, en andere informatie die relevant is voor het bemiddelingsproces.

2. Doeleinden van de verwerking

2.1. De verzamelde persoonlijke gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

3. Grondslagen voor de verwerking

3.1. Accoord Venlo Uitzendbureau verwerkt persoonlijke gegevens op basis van de volgende grondslagen:

4. Delen van persoonlijke gegevens

4.1. Accoord Venlo Uitzendbureau deelt persoonlijke gegevens alleen met derden wanneer dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van haar dienstverlening, zoals het doorsturen van CV’s naar opdrachtgevers of het verzorgen van trainingen en opleidingen. Accoord Venlo Uitzendbureau verkoopt of verhuurt geen persoonlijke gegevens aan derden voor commerciële doeleinden.

5. Beveiliging van persoonlijke gegevens

5.1. Accoord Venlo Uitzendbureau neemt passende technische en organisatorische maatregelen om persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, misbruik, onbevoegde toegang, en andere vormen van onrechtmatige verwerking. Dit omvat onder meer het gebruik van beveiligde systemen en het beperken van toegang tot persoonlijke gegevens.

6. Bewaartermijn van persoonlijke gegevens

6.1. Accoord Venlo Uitzendbureau bewaart persoonlijke gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt, tenzij er een wettelijke verplichting bestaat om de gegevens langer te bewaren.

7. Rechten van betrokkenen

7.1. Betrokkenen hebben het recht om hun persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren, te laten verwijderen, of over te dragen. Daarnaast hebben zij het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun persoonlijke gegevens.

8. Contactgegevens

8.1. Voor vragen, opmerkingen, of verzoeken met betrekking tot deze privacyverklaring kunnen betrokkenen contact opnemen met Accoord Venlo Uitzendbureau via onderstaande contactgegevens:

9. Wijzigingen in de privacyverklaring

9.1. Accoord Venlo Uitzendbureau behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen. De meest recente versie van de privacyverklaring is te allen tijde beschikbaar op de website van Accoord Venlo Uitzendbureau.

Laatst gewijzigd op: 10 april 2024